ZAKELIJKE AIRCOTECHNIEK OP MAAT

Bent u op zoek naar een ervaren expert in aircotechniek voor zakelijk gebruik, zoals voor uw hotel, serverruimte of kantoorpand? Bij Lokerse Koudetechniek vindt u de betrouwbare partner die u nodig heeft.

Van warmtepompen tot airconditioning

Uw betrouwbare partner in zakelijke aircotechniek

Met jarenlange expertise in aircotechniek, klimaatbeheersing en koudetechniek bieden wij een breed scala aan oplossingen voor zakelijke klanten. Van warmtepompen en airconditioning tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties voor grote bedrijfspanden.

Onze gecertificeerde monteurs staan voor u klaar met deskundig advies op maat en een 24-uurs storingsdienst, zelfs als u nog geen zakelijke klant bij ons bent. Neem contact op met de experts van Lokerse Koudetechniek voor advies over aircotechniek op zakelijk gebied, en wij helpen u verder!

Voor uw kantoorpand of bedrijfshal

Maatwerk in aircotechniek voor zakelijk gebruik

Lokerse Koudetechniek is uw specialist in zakelijke aircotechniek, van installatie tot preventief onderhoud. Of u nu streeft naar een optimaal binnenklimaat in uw horecagelegenheid, of naar een volledig klimaatsysteem voor uw kantoorpand of bedrijfshal, wij regelen dit voor u van A tot Z. Wij voorzien al uw bedrijfsruimtes van frisse lucht en kunnen uw installatie uitbreiden met diverse luchtfiltersystemen. Hierdoor bent u met onze aircotechniek diensten verzekerd van zowel frisse als schone lucht van hoge kwaliteit.

Bereik onze 24-uurs storingsdienst bij problemen. Ook als u nog geen klant bent!

Kies voor Lokerse Koudetechniek

De voordelen van zakelijke aircotechniek

Kies voor aircotechniek van Lokerse Koudetechniek en geniet van een optimale luchtkwaliteit binnen uw bedrijfsruimte. Onze installaties zorgen voor ventilatie en zuivering van de binnenlucht en zijn bovendien energiezuinig en duurzaam. Of het nu gaat om koeling of verwarming, met onze aircotechniek blijft uw (commerciële) ruimte altijd op de gewenste temperatuur.

Zakelijk aircosysteem

Geschikt voor elke bedrijfsruimte

Onze experts staan klaar om een zakelijk aircosysteem op maat te realiseren, ongeacht de omvang van uw bedrijfspand. Van thuiskantoor tot wooncomplex, winkelruimte of bedrijfshal: onze aircotechniek specialisten brengen iedere ruimte op de juiste temperatuur.

24/7 Storingsdienst

Deskundig advies en onderhoud voor zakelijke klanten

Als zakelijke klant profiteert u bij Lokerse Koudetechniek van deskundig advies, onderhoud en service rondom uw klimaat- of aircosysteem. Onze storingsdienst staat 24 uur per dag voor u klaar, ook als u nog geen klant bij ons bent.

Met het F-Gassen bedrijfscertificaat kunnen wij diverse aircotechniek installaties voor zakelijk gebruik bouwen, onderhouden en repareren. Onze experts begeleiden u deskundig en zakelijk, van het eerste advies tot nazorg en onderhoud.

Wij staan voor u klaar

Bel ons voor zakelijk aircotechniek advies

Wilt u een klimaatsysteem voor zakelijk gebruik? Neem dan vandaag nog contact op met uw aircotechniek expert en ontvang een advies op maat. Onze gecertificeerde monteurs staan klaar om u te helpen! Stuur een bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons contactformulier in op de website, of bel naar 06 – 20 94 77 33.

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar om u van dienst te zijn. Vertrouw op Lokerse Koudetechniek voor maatwerk in zakelijke aircotechniek en profiteer van een perfect geregeld binnenklimaat voor uw bedrijfspand.