Vriestechniek

Vriestechniek op maat voor uw bedrijf. Bent u op zoek naar een ervaren expert om een koel- of vriesinstallatie te installeren, onderhouden of repareren voor uw bedrijf? Dan bent u bij Lokerse Koudetechniek aan het juiste adres!

Lokerse Koudetechniek

Voor vriestechniek in Zeeland

Als dé specialist in koel- en vriestechniek in Zeeland staan wij al jaren bekend om onze hoogwaardige diensten, waaronder vriesinstallaties, koelinstallaties, airconditioning en klimaatbeheersing. Onze expertise stelt ons in staat om bedrijfszekere installaties te ontwerpen, plaatsen, monteren, onderhouden en repareren, en daarbij voorzien wij u altijd van deskundig advies op maat. Bovendien staat onze 24-uurs storingsdienst altijd voor u klaar, zelfs als u (nog) geen klant bij ons bent. Lokerse Koudetechniek helpt u graag verder op het gebied van koel- en vriestechniek en meer.

Wij staan voor u klaar

Een breed scala aan vries-, koel- en klimaatsystemen

Ons bedrijf is gespecialiseerd in diverse gebieden binnen de koudetechniek, waaronder vriestechniek en koel- en klimaatsystemen. Wij voeren met trots de plaatsing, montage, reparatie en het onderhoud uit van verschillende soorten installaties, zoals:

 • Koel- en vriescellen
 • IJsblokjesmachines
 • Koel- en vrieskasten
 • Koel- en vrieswerkbanken
 • Wandkoeling
 • Koeltoonbanken
 • Koelvitrines en -buffetten

Bereik onze 24-uurs storingsdienst bij problemen. Ook als u nog geen klant bent!

Onze experts

Gecertificeerd en ervaren

Bij Lokerse Koudetechniek werken meerdere experts in vriestechniek die bovendien gecertificeerd zijn. Sinds februari 2016 beschikt ons bedrijf over het F-Gassen bedrijfscertificaat, waardoor wij nieuwe installaties mogen bouwen, onderhouden en repareren. Uw vraagstukken op het gebied van vriestechniek zijn bij de experts van Lokerse in betrouwbare handen. Of u nu een kleine retailzaak heeft of een grote bedrijfshal, wij staan klaar om uw bedrijf op de juiste temperatuur te brengen.

Vriestechniek

Ook voor uw ruimte!

Onze vriestechniek specialisten zijn ervaren in het regelen van de juiste temperatuur voor verschillende bedrijfsruimtes, waaronder:

 • Woon-, werk- en kantoorruimtes
 • (Bedrijfs)kantines
 • Food en non-food retail
 • Serverruimtes
 • Groothandel & opslag

Onze voorwaarden

Deskundig advies, onderhoud en service

Als klant van Lokerse Koudetechniek kunt u altijd rekenen op uitstekende service, deskundig advies en preventief onderhoud. Onze storingsdienst staat 24 uur per dag voor u klaar, zowel voor klanten als niet-klanten.

Wilt u een nieuwe vriesinstallatie laten plaatsen in uw bedrijfs- of winkelpand? Onze vriestechniek experts voorzien u graag van deskundig advies op maat. Vanaf de eerste schetsen van uw vriesinstallatie tot aan de nazorg en preventief onderhoud op de lange termijn, begeleiden wij u bij elke stap.

Contact

Neem direct contact op voor advies op maat

Heeft uw bedrijf behoefte aan vriestechniek op maat? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met Lokerse Koudetechniek. Wij leveren deskundig advies en staan klaar om uw vriesinstallatie te plaatsen, onderhouden of repareren. U kunt onze vriestechniek experts bereiken via info@lokersekoudetechniek.nl, ons contactformulier op de website, of telefonisch via 06 – 20 94 77 33. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar in geval van storing aan uw installatie.

Kies voor Lokerse Koudetechniek, uw betrouwbare partner in vriestechniek voor bedrijven in Zeeland. Wij zien er naar uit om u van dienst te zijn en uw bedrijfsruimte optimaal te koelen en vriezen!