Uw Allround Expert in Koel-, Vries- en Aircotechniek in Goes

Bij Lokerse Koudetechniek zijn we al jaren gespecialiseerd in koel-, vries- en aircotechniek in Goes en omgeving.

Lokerse Koudetechniek

Beste service en advies op maat

Of het nu gaat om het ontwerpen, plaatsen, monteren, onderhouden of repareren van installaties, wij bieden u altijd de beste service en advies op maat. Met onze brede specialisaties bedienen wij zowel particulieren als bedrijven in Goes, van kleine retailzaken tot grote bedrijfshallen en kantoorpanden. Onze ervaren monteurs zijn gecertificeerd en hebben een jarenlange ervaring in de koel-, vries- en aircotechniek.

Dit is een titel

Specialist in koeltechniek, vriestechniek en aircotechniek in Goes

Voor bedrijven in Goes bieden wij onder andere bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties, airconditioning en klimaatbeheersing. Onze experts zorgen ervoor dat uw bedrijfsruimte altijd op de juiste temperatuur is, of het nu gaat om food en non-food retail, groothandel, opslag, serverruimtes, kantines of kantoorruimtes. Onze 24-uurs storingsdienst staat altijd voor u klaar, zelfs als u nog geen klant bij ons bent!

Ook particulieren in Goes kunnen bij ons terecht voor aircotechniek. Of u nu een optimaal binnenklimaat wilt in uw chalet, studio, slaapkamer, thuiswerkruimte of wooncomplex, onze aircotechniek specialisten regelen dit van A tot Z. Wij zorgen ervoor dat uw woonruimte voorzien is van frisse en schone lucht van hoge kwaliteit. Met onze airconditioning systemen kunt u rekenen op een optimaal binnenklimaat en profiteert u van energiezuinige en duurzame oplossingen.

Dit is een titel

Uitstekende service voor u als klant

Bij Lokerse Koudetechniek in Goes streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Onze gecertificeerde monteurs zijn experts in hun vakgebied en beschikken over het F-Gassen bedrijfscertificaat, waarmee zij diverse aircotechniek installaties kunnen bouwen, onderhouden en repareren. Of u nu een zakelijke klant bent of particulier in Goes, u kunt altijd vertrouwen op onze deskundigheid en uitstekende service.

Bereik onze 24-uurs storingsdienst bij problemen. Ook als u nog geen klant bent!

Dit is een titel

Professionele installatie en onderhoud

Heeft uw bedrijf een koelinstallatie nodig of onderhoud hieraan? Of zoekt u een specialist in vriestechniek in Goes? Misschien wilt u advies over aircotechniek voor uw bedrijfspand of woning in Goes? Neem dan vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek en ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook als u nog geen klant bij ons bent. U kunt ons bereiken via info@lokersekoudetechniek.nl, ons contactformulier op de website, of bel naar 06 – 20 94 77 33. Geniet van Goes en laat Lokerse Koudetechniek zorgen voor de perfecte temperatuur in uw bedrijf of woning!