Koeltechniek

Heeft uw bedrijf een koelinstallatie nodig of onderhoud hieraan? Dan is Lokerse Koudetechniek uw gecertificeerd expert.

Voor koeltechniek in Zeeland

Koeltechniek op maat

Bij Lokerse Koudetechniek bent u verzekerd van professionele koeltechniek op maat. Onze gecertificeerde experts zijn al jarenlang thuis in de koude- en koeltechniek en bieden een breed scala aan diensten, waaronder het ontwerpen, plaatsen, monteren, onderhouden en repareren van bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties, airconditioning en klimaatbeheersing. Of u nu een nieuwe installatie nodig heeft of onderhoud aan uw bestaande koelinstallatie, wij staan voor u klaar.

Ruim assortiment koelapparaten

En 24-uurs service voor uw gemak

Wij specialiseren ons in diverse koeltechnische gebieden en bieden een ruim assortiment aan koel- en vriesinstallaties. Van koel- en vriescellen tot wandkoeling, koel- en vrieskasten, ijsblokjesmachines en koeltoonbanken, -vitrines en -buffetten; onze installaties zijn geschikt voor diverse toepassingen.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw koelinstallatie optimaal functioneert. Daarom bieden wij een 24-uurs storingsdienst, zodat u altijd op ons kunt rekenen bij problemen, zelfs als u nog geen klant bij ons bent. U kunt ons bereiken op 06-20947733.

Bereik onze 24-uurs storingsdienst bij problemen. Ook als u nog geen klant bent!

In de regio zeeland

Voor elk bedrijf de juiste oplossing

Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, bij Lokerse Koudetechniek vinden wij voor elk bedrijf de juiste koeltechnische oplossing. Wij zijn onder andere actief voor:

  • Woonruimtes
  • Werk- en kantoorruimtes
  • Food en non-food retail
  • Groothandel & opslag
  • Serverruimtes
  • (Bedrijfs)kantines

  U kunt op ons vertrouwen dat onze koeltechniek specialisten ervoor zorgen dat iedere ruimte de juiste temperatuur heeft.

   Experts in koeltechniek

   Ervaring en certificering

   Bij Lokerse Koudetechniek werken ervaren en gecertificeerde experts in de koeltechniek. Ons bedrijf beschikt over het F-Gassen bedrijfscertificaat sinds februari 2016, wat betekent dat wij nieuwe installaties mogen bouwen, onderhouden en repareren. U kunt erop vertrouwen dat uw zorgen op het gebied van koeltechniek in ervaren en deskundige handen zijn.

   24/7 storingsdienst

   Service en advies op maat

   Als klant profiteert u bij Lokerse Koudetechniek van deskundig advies, preventief onderhoud en uitstekende service. Onze storingsdienst staat 24 uur per dag voor u klaar, ook als u (nog) geen klant bij ons bent. Wilt u een nieuwe koelinstallatie laten plaatsen in uw winkel of bedrijfspand? Onze experts voorzien u van deskundig advies op maat en begeleiden u van A tot Z, van de eerste schetsen van uw installatie tot en met de nazorg en preventief onderhoud op de lange termijn.

   Contact

   Neem direct contact op met onze koeltechniek experts

   Voor deskundig advies en meer over koeltechniek, neem direct contact op met Lokerse Koudetechniek. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om uw koelinstallatie te plaatsen, onderhouden of repareren.

   U kunt ons bereiken door een bericht te sturen naar info@lokersekoudetechniek.nl of het contactformulier in te vullen op onze website. Of bel naar 06 – 20 94 77 33 voor snelle service bij storingen aan uw koelinstallatie.