Uw Allround Expert in Koel-, Vries- en Aircotechniek in Middelburg

Bij Lokerse Koudetechniek zijn we al jaren gespecialiseerd in koel-, vries- en aircotechniek in Middelburg en omgeving.

Lokerse Koudetechniek

Beste service en advies op maat

Onze ervaren monteurs staan klaar om u te voorzien van de beste service en advies op maat. Of het nu gaat om het ontwerpen, plaatsen, monteren, onderhouden of repareren van installaties, wij hebben de expertise om aan al uw wensen te voldoen. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres. Met onze brede specialisaties bedienen wij zowel particulieren als bedrijven in Middelburg, variërend van kleine woningen tot grote bedrijfshallen en kantoorpanden.

Specialist in de regio Middelburg op het gebied van koeltechniek, vriestechniek en aircotechniek

Voor bedrijven in Middelburg bieden wij onder andere bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties, airconditioning en klimaatbeheersing. Onze experts dragen zorg voor de juiste temperatuur binnen uw bedrijfsruimte, ongeacht uw branche. Of het nu gaat om food en non-food retail, groothandel, opslag, serverruimtes, kantines of kantoorruimtes, wij hebben de oplossing voor uw koel- en vriesbehoeften in huis. Onze 24-uurs storingsdienst staat altijd voor u klaar, zelfs als u nog geen klant bij ons bent!

Ook particulieren in Vlissingen kunnen rekenen op ons op het gebied van aircotechniek. Of u nu een optimaal binnenklimaat wilt in uw woning, appartement, slaapkamer, thuiswerkruimte of wooncomplex, onze specialisten in aircotechniek regelen dit graag voor u. Met onze systemen kunt u het hele jaar door genieten van comfortabele temperaturen en schone lucht van hoge kwaliteit.

Streven naar het optimale resultaat

Lokerse Koudetechniek streeft in Vlissingen en omstreken constant naar de hoogste kwaliteit en wilt dat u als klant uiterst tevreden bent nadat wij langs zijn geweest. Wij hebben de beschikking over gecertificeerde monteurs, welke gespecialiseerd zijn in hun vakgebied en beschikken over het F-Gassen bedrijfscertificaat. Dit betekent dat onze monteurs diverse aircotechnische installaties kunnen bouwen, onderhouden en repareren. Ongeacht of u een zakelijke of particuliere klant bent, u kunt vertrouwen op onze deskundigheid en service.

Bereik onze 24-uurs storingsdienst bij problemen. Ook als u nog geen klant bent!

Neem contact op met Lokerse Koudetechniek

De specialist in de regio Middelburg

Heeft uw bedrijf een koelinstallatie nodig of onderhoud hieraan? Of zoekt u een specialist in vriestechniek in Vlissingen? Misschien wilt u advies over aircotechniek voor uw woning in Vlissingen? Neem dan vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek en ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook als u nog geen klant bij ons bent. U kunt ons bereiken via info@lokersekoudetechniek.nl, ons contactformulier op de website, of bel naar 06 – 20 94 77 33.